restaurant

icon-restaurant.png

Puur genieten

De zachte kleuren, de discrete verlichting, elk detail werd met zorg gekozen om u in een aangename en comfortabele sfeer van uw maaltijd te laten genieten. Geregeld vindt er een tentoonstelling plaats van schilderijen en beeldhouwwerken van regionale kunstenaars. U zal er een moderne, op Franse leest geschoeide, keuken ontdekken. Gwen schuwt geen inspanning om u originele gerechten voor te schotelen. De smaken en aroma’s van de menu’s variëren naargelang het seizoen dank zij de streekgebonden of (meer) exotische ingrediënten. De gerechten zijn licht verteerbaar, vol van aroma en kleurrijk. 

Degustatiemenu

€47,00

 

Hapjes van de chef

Salade met warme geitenkaas en spek/ rode vruchten

Soep of sorbet

Eendenborst, reductie van tuin kruiden, aardappelen in de oven

Vanilleroomijs/ verse vruchten  

 

Prestigemenu

€52,00

 

Hapjes van de chef

PLadijsfilet / soya / sezaam

Soep of sorbet

Gegrilde hertstuk/ noten / wok van oesterzwammen

Nougat glaçé  

 

Vismenu

€47,00

 

Hapjes van de chef

Duo van zeeuwse creusen en platte

soep of sorbet 

Zeebarbeel / puree/ Parmezaan / knolselder

Crème brûlée 

 

Verrassingsmenu

€75,00

 

Zin in een verrassingsmenu? Laat u verleiden en verrassen.
Coupe Champagne als aperitief, wijn (1/2 fles pp), water en koffie inbegrepen.
De chef stelt het menu op volgens zijn inspiratie. 
Houdt u niet van bepaalde gerechten? Meld het ons en de chef houdt rekening met uw wensen.
Wij hoeven nog enkel te weten of u vis of vlees verkiest. 
 

FEESTMENU

Kerst: 22 december, 23 december en  25 december

Nieuwjaar: 29 december 2017, 30 december 2017 en 1 januari 2018

€52,00 excl. dranken. reservatie verplicht


 

 

Zalm, gin Hendrick's, verse kruiden

Gegratineerde Sint Jacobsvruchten, prei en Chablisroomsaus

Pompoenroomsoep, zalf van kastanjes

Fazantfilet, Calvados, knolgroentjes

Trio van chocolade  

Oudejaar

€44,00

 

Hapjes van de chef

Degustatie van wilde pastei, rabarber

Roomsoep of seizoenssorbet

Fazantfilet, rode bieten en knolselder

Crème brûlée  

Zoetigheden

Voor kinderen

€44,00

 

Hapjes van de chef

Degustatie van wilde pastei, rabarber

Roomsoep of seizoenssorbet

Fazantfilet, rode bieten en knolselder

Crème brûlée  

Zoetigheden

Menus worden enkel geserveerd voor de ganse tafel.

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten