restaurant

icon-restaurant.png

Puur genieten

De zachte kleuren, de discrete verlichting, elk detail werd met zorg gekozen om u in een aangename en comfortabele sfeer van uw maaltijd te laten genieten. Geregeld vindt er een tentoonstelling plaats van schilderijen en beeldhouwwerken van regionale kunstenaars. U zal er een moderne, op Franse leest geschoeide, keuken ontdekken. Gwen schuwt geen inspanning om u originele gerechten voor te schotelen. De smaken en aroma’s van de menu’s variëren naargelang het seizoen dank zij de streekgebonden of (meer) exotische ingrediënten. De gerechten zijn licht verteerbaar, vol van aroma en kleurrijk. 

Degustatiemenu

€47,00

 

Hapjes van de chef

Asperges à la flamande

Soep of sorbet

Eendenborst, citrusvruchten, pommes Duchesse 

Crème brûlée  

 

Prestigemenu

€52,00

 

Hapjes van de chef

Sint Jacobsnootjes, kool rabbit

Soep of sorbet

Kalfs rib-eye, Gorgonzola, aardappelpuree

Chocolademoelleux met Orvalbier 

 

Vismenu

€47,00

 

Hapjes van de chef

Scampi's diabolique

Soep of sorbet 

Skrei (jonge kabeljauw) in papillote, verse kruiden, krielaardappeltjes

Dame Blanche met Callebaut appelsienchocolade

 

Verrassingsmenu

€75,00

 

Zin in een verrassingsmenu? Laat u verleiden en verrassen.
Coupe Champagne als aperitief, wijn (1/2 fles pp), water en koffie inbegrepen.
De chef stelt het menu op volgens zijn inspiratie. 
Houdt u niet van bepaalde gerechten? Meld het ons en de chef houdt rekening met uw wensen.
Wij hoeven nog enkel te weten of u vis of vlees verkiest. 
 

Pasen

Van 30/03 t.e.m. 02/04/2018

€52,00 excl. dranken. reservatie verplicht


 

 

Tartaar van zalm, Anchoviaar, dille

Asperges à la flamande, grijze garnalen

Duo van sorbet

Lamskroon, couscous, groetjes mediterrane kruiden

Tiramisu met rode vruchten

Oudejaar

€44,00

 

Hapjes van de chef

Degustatie van wilde pastei, rabarber

Roomsoep of seizoenssorbet

Fazantfilet, rode bieten en knolselder

Crème brûlée  

Zoetigheden

Voor kinderen

€44,00

 

Hapjes van de chef

Degustatie van wilde pastei, rabarber

Roomsoep of seizoenssorbet

Fazantfilet, rode bieten en knolselder

Crème brûlée  

Zoetigheden

Menus worden enkel geserveerd voor de ganse tafel.

 

 

Allergenen?

Je volgt een dieet….
Je hebt een voedselallergie?
Meld het ons bij de reservatie en vooral voor de bestelling,
de chef zal er rekening mee houden!

Maak uw reservatie

*restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten